Una altre Nadal amb “Els desorientats Reis d’Orient”Otra Navidad con “Los tres Reyes Vagos”

IMG_4405 PETITA +

Més de mil al·lots varen gaudir l’any passat de l’espectacle teatral infantil Els desorientats reis d’Orient, adaptació del conte homònim que es va estrenar al Teatre Catalina Valls de Palma just abans de les festes de Nadal, i que va ser la sensació de final d’any pel que fa a les arts escèniques familiars. Motiu més que suficient per reestrenar-lo enguany, al mateix escenari, els caps de setmana del 14 i 15 i 21 i 22 de desembre de 2013.

L’obra es va presentar dins del programa Tot i Molt de teatre infantil i juvenil de l’Ajuntament de Palma, i va ser la més sol·licitada per les escoles i la que registrà un major èxit de públic en les funcions en obert, per la qual cosa el Departament de Cultura de l’Ajuntament l’ha tornada incloure enguany.

Els desorientats Reis d’Orient” (La veritable història de com i per què es convertiren en els tres Reis Mags) és una obra teatral infantil de temàtica nadalenca, i resulta d’allò més apropiada per a les dates prevacacionals del mes de desembre.

Aquesta és la sinopsi de l’obra: “Els tres Reis d’Orient: Gaspar, Melcion i Baltasar parteixen cap a Betlem seguint una estrella, però en tornar ho fan d’allò més distrets. Obsessionats amb un joc de taula que han comprat en el viatge i que els hi roba tot el temps que normalment dedicaven a governar i atendre el seu poble. Han quedat com a desorientats, i han deixat de banda les seves obligacions. Només juguen i dormen. Han tornat uns reis ganduls, i el seu poble està molt preocupant. Però els nins troben una solució als problemes que els seus pares no saben resoldre. Un pla que canviarà per sempre als seus estimats tres Reis d’Orient.

Encara que no es ben bé segur, aquesta podria ser la veritable historia dels Reis d’Orient. De com i perquè es convertiren en els tres Reis Mags”.

Tant el conte com ara l’adaptació teatral varen ser escrits per Javier Matesanz, qui també s’ha encarregat de la direcció escènica del muntatge. I els encarregats d’interpretar els personatges de la història són Rafel Ramis i Josep Mercadal.

IMG_4381 petita +

Es tracta d’un espectacle infantil de 50 minuts de durada i recomanat per al·lots d’entre 3 i 11 anys, amb música original, interactiu i amb moltes i molt divertides sorpreses.IMG_4405 PETITA +

Más de mil niños disfrutaron el año pasado con el espectáculo teatral infantil “Els desorientats Reis d’Orient” (“Los tres Reyes Vagos”), adaptación del cuento homónimo que se estrenó en el Teatro Catalina Valls de Palma justo antes de las fiestas de Navidad, y que fue la sensación de final de año en lo que a las artes escénicas familiares se refiere. Motivo más que suficiente para reestrenarlo este año, en el mismo escenario, los fines de semana del 14 y 15 y 21y 22 de diciembre de 2013.

La obra se presentó dentro del programa Tot i Molt de teatro infantil y juvenil del Ajuntament de Palma, y fue la más solicitada por las escuelas y la que registró un mayor éxito de público en las funciones en abierto, por lo que el Departamento de Cultura del Ajuntament de Palma la ha vuelto ha incluir este año.

Els desorientats Reis d’Orient” (La veritable història de com i per què es convertiren en els tres Reis Mags), pues tal es su título original completo en catalán, es una obra teatral infantil de temática navideña, y resulta de lo más apropiada para las fechas prevacacionales del mes de diciembre.

Esta es la sinopsis de la obra: “Los tres Reyes de Oriente, Gaspar, Melchor y Baltasar, salen de viaje hacia Belén siguiendo una estrella, pero a la vuelta regresan de lo más distraídos. Obsesionados con un juego de mesa que se han comprado y que les roba todo el tiempo que normalmente dedicaban a gobernar y atender a sus pueblos. Están como desorientados, y han dejado de lado sus obligaciones. Solo juegan y duermen. Se han convertido en unos reyes gandules, y el pueblo está muy preocupado. Pero los niños encuentran una solución a los problemas que sus padres no saben resolver. Un plan que cambiará para siempre a sus queridos Reyes de Oriente.

Aunque no es del todo seguro, esta podría ser la verdadera historia de los Reyes de Oriente. De cómo y por qué se convirtieron en los tres Reyes Magos”.

Tanto el cuento como la adaptación teatral fueron escritos por Javier Matesanz, quien también se encargó de la dirección escénica del montaje. Y los encargados de interpretar los personajes de la historia són Rafel Ramis y Josep Mercadal.

IMG_4381 petita +

 

Se trata de un espectáculo infantil de 50 minutos de duración y recomendado para niños de entre 3 y 11 años, con música original, interactivo y con muchas y muy divertidas sorpresas.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra