L’hora del conte a Sa Pobla; teatre, rondalles i berenar per a tota la famíliaL’hora del conte en Sa Pobla; teatro, rondallas y merienda para toda la familia

L’hora del conte és un espectacle per a tota la familía que ofereix fins a quatre contacontes breus, un llibre il·lustrat amb vuit rondalles de les Illes i, fins i tot, un berenar per als més petits.

Es representen un conte original (En cap cap cap que Déu deu deu) i tres rondalles no gaire conegudes de Mallorca, Menorca i Eivissa: El gegant afamegat, En Pere de la Favera i El gegant del Vedrà. Cada funció és a un espai diferent, i el públic pot triar si vol veure una, dues, tres o quatre històries de 15 minuts.

Entre funcions els petits podran berenar i, fins i tot, llegir el llibre de L’hora del conte, que té fins a vuit rondalles diferents.

Cada funció té un cost de 3€; i si se vol adquirir el llibre, el berenar i una funció, el preu és de 10€ (de 14€ totes les funcions i el llibre).

Les funcions seran diumenge dia 25 de gener a partir de les 11 hores a les instal·lacions de sa Congregació.

La companyia infantil de teresetes Disset Teatre és l’encarregada de representar les rondailles i Marta Arguimbau el conte original.

Aquest espectacle compta amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Baleàrics i IB3 TV, que té un programa infantil de titelles amb el mateix títol: L’hora del conte, que encara s’emet a televisió setmanalment.

Òrbita produccions és la productora d’aquest espectacle.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra