Teatre de Barra a Muro: 25 d’octubreTeatro de Barra en Muro: 25 de octubre

El Teatre de Barra ha estat un dels esdeveniments socioculturals més populars dels darrers dos anys, amb un gran èxit de públic i un magnífic nivell artístic. Tant és així, que després d’un parell d’edicions a Palma, les diferents peces varen començar a rodar pels pobles de la Part Forana Mallorquina, i l’èxit es repetí.

Fins ara s’ha pogut veure a Inca -dues vegades- i a Sa Pobla, i el proper divendres dia 25 d’octubre tindrà lloc una vetllada teatral als bars de Muro.

Quatre seran els locals que esdevindran improvisats escenaris teatrals, i acolliran alguns dels millors texts de les primeres edicions del Teatre de Barra.

En les properes setmanes ampliarem la informació amb les obres seleccionades i els locals de la localitat  finalment triats com a cafès-teatres.

interrup petitEl Teatro de Barra ha sido uno de los acontecimientos socioculturales más populares de los últimos dos años, con un gran éxito de público y un magnífico nivel artístico. Tanto es así, que después de un par de ediciones en Palma, las diferentes piezas teatrales empezaron a rodar por algunos pueblos de la Part Forana mallorquina, y el éxito se repitió.

Hasta la fecha se han podido ver en Inca -dos veces- y en Sa Pobla, y el próximo viernes día 25 de octubre se llevará a cabo otra de estas veladas teatrales en diferentes bares de Muro.

Cuatro serán los locales que se convertirán en improvisados escenarios teatrales, y acogerán algunos de los mejores textos de las primeras ediciones del Teatro de Barra.

En las próximas semanas ampliaremos la información con las obras seleccionadas y los locales de la localidad que finalmente sean elegidos como cafés-teatro.

 

interrup petit

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra