Ja s’acosta la tercera edició del Teatre de BarraCada vez más cerca la tercera edición del Teatre de Barra

Resten just tres setmanes per a l’estrena de la tercera edició del Teatre de Barra. Sis noves peces de teatre breu creades per ser representades als bars de Santa Calalina. Quinze minuts de teatre còmic, dramàtic, caricaturesc o romàntic, per gaudir entre copes i tapes i a un preu de broma.

Podreu gaudir-ne de sis peces escrites, dirigides i interpretades per alguns dels exponents més prestigiosos i reconeguts del teatre i la televisió de les Illes. En petites dosis i gaudint de les distàncies curtes. Una experiència única.

Continuarem informant, però de moment us avancem el programa, que surt al pòster d’aquesta tercera edició.

La cita és dijous dia 31 d’octubre. La nit de Halloween. Una vetllada magnífica per a gaudir d’experiències inesperades.

Salut i teatreBarra3 A3 novembre petit

Apenas faltan tres semanas para el estreno de la tercera edición del Teatre de Barra. Seis nuevas piezas de teatro breve creadas para ser representadas en los bares de Santa Catalina. Quince minutos de teatro cómico, dramático, caricaturesco o romántico, para disfrutar entre copas y tapas y a un precio de risa.

Podreis disfrutar de seis piezas escritas, dirigidas e interpretadas por algunos de los exponentes más prestigiosos y reconocidos del teatro yn la televisión de las Islas. En pequeñas dosis y disfrutando de las distancias cortas. Una experiencia única.

Continuaremos informando, pero de momento os adelantamos el programa, que dale en el poster de esta tercera edición.

La cita es el jueves dia 31 de octubre. La noche de Halloween. Una velada magnífica para disfrutar de experiencias inesperadas.

Salut i teatre

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra