Qui som?

VICENTE GARCÍA

Vicente García (Palma de Mallorca, 1971) du vinculat al món editorial des de fa vint anys. Diplomat com a Tècnic d’Empreses i Activitats Turístiques, no va trigar molt a adonar-se que la indústria del turisme no era el que més l’atreia i va decidir centrar-se en el món de la narrativa vinculant-se al còmic i la literatura. Habitual de programes de ràdio i fundador de la revista d’informació sobre còmic Dolmen, ha col·laborat per a diverses editorials nacionals i internacionals.

JAVIER MATESANZ

Javier Matesanz Mateu (Eivissa, 1968) és periodista de professió, autor i director teatral. Es llicencià en Ciències de la Informació a la Universitat Complutense de Madrid l’any 1992. Ha estat redactor de Cultura, Sanitat i Educació del Diari de Balears durant gairebé una dècada. Posteriorment va crear l’empresa editora Edicions de Fusta, amb la qual va editar i dirigir revistes de referència com ara el Fancine i Fanteatre.

NATALIA RABASSA

És la coordinadora del programa cultural Art Jove del Govern de les Illes Balears des del 2001. Com a crítica de cinema escriu a la revista Fancine (ara Aficine) des del 2003 i ha treballat al programa de ràdio Cinemal·loqui del 2009 al 2012. També ha col·laborat com a periodista i crítica literària a diferents mitjans escrits (Hiperbòlic, Veu de Sòller, Sòller, i radiofònics (Ona Mallorca, Ràdio Jove). Des del 2011 també es dedica a tasques de traducció i correcció d’estil. L’any 2012 és la presidenta d’ÓRBITA editorial.

No Comments

Leave a Reply

caCatalà