Qui som?

Vicente García

Vicente García (Palma de Mallorca, 1971) du vinculat al món editorial des de fa vint anys. Diplomat com a Tècnic d’Empreses i Activitats Turístiques, no va trigar molt a adonar-se que la indústria del turisme no era el que més l’atreia i va decidir centrar-se en el món de la narrativa vinculant-se al còmic i la literatura. Habitual de programes de ràdio i fundador de la revista d’informació sobre còmic Dolmen, ha col·laborat per a diverses editorials nacionals i internacionals.

Javier Matesanz

Javier Matesanz Mateu (Eivissa, 1968) és periodista de professió, autor i director teatral. Es llicencià en Ciències de la Informació a la Universitat Complutense de Madrid l’any 1992. Ha estat redactor de Cultura, Sanitat i Educació del Diari de Balears durant gairebé una dècada. Posteriorment va crear l’empresa editora Edicions de Fusta, amb la qual va editar i dirigir revistes de referència com ara el Fancine i Fanteatre.

Natalia Rabassa

Coordinadora del programa cultural Art Jove del Govern de les Illes Balears des del 2001. Com a crítica de cinema escriu a la revista Fancine (ara Aficine) des del 2003 i ha treballat al programa de ràdio Cinemal·loqui del 2009 al 2012. També ha col·laborat com a periodista i crítica literària a diferents mitjans escrits (Hiperbòlic, Veu de Sòller, Sòller, i radiofònics (Ona Mallorca, Ràdio Jove). Des del 2011 també es dedica a tasques de traducció i correcció d’estil. L’any 2012 és la presidenta d’ÓRBITA editorial.

Contacta

Sequeix el següent link i ens posarem en contacte amb tu tan aviat com ens sigui possible per solventar els teus dubtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra