Últim cap de setmana del Teatre Llull Ramon Breu: no deixis que la Champions guanyi aquest partit al teatreÚltimo fin de semana del Teatre Llull Ramon Breu: no dejes que la Champions gane este partido al teatro

El primer cap de setmana del Teatre Llull Ramon Breu va funcionar força bé. El públic va acudir massivament i va gaudir de valent de sis formidables obres teatrals, inspirades en idees i personatges dels alumnes del centre, i escrites, dirigides e interpretades per professionals de les arts escèniques de les Illes, que han fet un treball extraordinari.

La millor edició de teatre breu feta fins ara, segons molts dels espectadors que passaren pels diferents espais del IES Ramon Llull habilitats com a escenaris teatrals.

Aquest cap de setmana continua l’espectacle. A només 3€ per funció podràs gaudir de les sis obres el divendres i el dissabte a partir de les 20’30 hores i el diumenge 25 a partir de les 19’30 hores.

I sí, el dissabte es el dia de la final de la Champions, però no fa por. És el dia en que els veritables amants del teatre demostraran que el futbol no és sempre la millor opció.El primer fin de semana del Teatre Llull Ramon Breu funcionó muy bien. El público acudió en masa y disfrutó de seis formidables obras teatrales, inspiradas en ideas y personajes de los alumnos del centro, y escritas, dirigidas y protagonizadas por profesionales delas artes escénicas de las Islas, que han hecho un trabajo extraordinario.

La mejor edición de teatro breve hecha hasta la fecha, según muchos de los espectadores que pasaron por los diferentes espacios del IES Ramon Llull habilitados como escenarios teatrales.

Este fin de semana continua el espectáculo. A solo 3€ por función podrás disfrutar de las seis obras el viernes y el sábado a partir de las 20’30 horas y el domingo a partir de las 19’30 horas.

Y sí, el sábado es el día de la final de la Champions, pero no impresiona. Es el día en que los verdaderos amantes del teatro demostrarán que el fútbol no es siempre la mejor opción.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra