Teatre Llull Ramon Breu per celebrar un segle d’ensenyamentTeatre Llull Ramon Breu para celebrar un siglo de enseñanza

100 anys dedicats a l’ensenyament guarden les parets de l’emblemàtic Institut Ramon Llull de Palma. Per celebar-ho, la comunitat del centre està organitzant una sèrie d’actes que volen posar en valor el noble art d’educar i de ser educat. Un dels plats forts del programa serà el teatre breu. El Somni Produccions (Microteatre)  i l’editorial Òrbita (Teatre de Barra) s’apleguen per primera vegada per produir Teatre Llull, Ramon Breu; sis peces de sis autors basades en idees originals d’alumnes del mateix institut. Tot un repte, una conjunció de talents el resultat de la qual es podrar gaudir els dies  16, 17, 18, 23, 24 i 25 de maig a partir de les 19;30h. Com sempre, preus mínims (3 euros per obra).

I un cop més amb els millors dramaturgs, directors i actores de l’actual panorama teatrals de les Illes. Un luxe per celebrar un segle d’història docent.100 años dedicados a la enseñanza guardan las paredes del emblemático Institut Ramon Llull de Palma. Para celebrarlo, la comunidad del centro está organizando una serie de actos que quieren poner en valor el noble arte de educar y de ser educado. Y uno de los platos fuertes del programa será el Teatre Breu.  El Somni Produccions (Microteatre) y la editorial Òrbita (Teatre de Barra) se juntan por primera vez para producir  Teatre Llull, Ramon Breu; seis piezas de seis autores basadas en ideas originales de alumnos del mismo instituto. Todo un reto, una conjunción de talentos el resultado de la cual se podrá disfrutar los días 16, 17, 18, 23, 24 y 25 de mayo a partir de les 19;30 horas. Como siempre, precios mínimos (3 euros por obra).

Y una vez más con los mejores dramaturgos, directores y actores del actual panorama teatral de las Islas. Un lujo para celebrar un siglo de historia docente.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra