Teatre de barra a Sa Pobla

El Teatre de barra continua de gira d’estiu per la part forana. Després de Pollença, ara és el torn de Sa Pobla, que acaba de deixar enrere la Fira de la Patata, però que encara duu la inèrcia festiva necessària per gaudir de les sis peces breus que proposa Òrbita per aquest dijous 19 a partir de les 20’30 hores a sis locals de la Plaça de l’Ajuntament.

Aquí baix teniu el programa i el pòster (encara que al pòster hi ha un canvi de darrera hora que no s’ha pogut rectificar. Llengua amb tàperes ha substituit Walking Beer per problemes d’agenda).

 

FRASES MÍTIQUES al Plaça Vuit

Autor i director : Ferran Bex

Intèrprets: Albert Mèlich I Mercè Sancho

Un joc de amor I de cine. Una cita passada pel sedàs de la mitologia cinèfila. Romàntica i divertida, emotiva i sorprenent. Pot enamorar-se una persona amb les frases que han fet historia al setè art?

 

EL DESCANS al Vaumar Cafè

Autor: Joan Bennàssar

Director : Salvador Oliva

Intèrprets: Enric de las Heras i Camil Casasnovas

Una darrera copa és tot el que necessita en Joan per oblidar un mal dia o tal vegada tota una vida. En un dia corrent, en un bar corrent un home pot descobrir que no tot és el que sembla. Podrà canviar el curs del seu destí?

 

LLENGUA AMB TÀPERES  a la Penya artística Pobils

Autor i director: David Mataró

Actors: Aina Cortés i Rodo Gener

Qui necessita tàperes quan el món està en ple Apocalipsi?

Un cambrer i una pollensina intentaran donar resposta a aquest i a molts més dubtes existencials, o no tant existencials.

 

LLEI 9 BARRA 2013 a Sa Taverneta

Autor i director: Lluís Colom

Intèrprets: Joan Maria Pascual i Marta Arguimbau

Sinopsi: Als que manen, en sentir-se poderosos, els pega sempre per prohibir. Tots en tenim de vicis, i ells no en són cap excepció. Aquesta petita peça explora, en clau d’humor, el que pot passar a un bar on allò que està prohibit va més enllà del que és habitual.

 

SET PORS a Can Nadal

Autor i director: Jaume Carrió.

Intèrprets: Joan Manel Vadell i Biel Bisquerra.

Sinopsi: Hi ha bromes i bromes. Bromes pesades, bromes ingènues i  bromes divertides;  bromes que no són el que semblen, i d’altres que no acaben segons el bromista esperava. Just abans de les noces, el que ha de ser un comiat de fadrí entre amics, es convertirà en una sorpresa que poc té a veure amb les bromes.

 

 

UN PLA PERFECTE a Casa Miss

Autor i director: Emili Gené

Intèrprets: Pedro Orell i Toni de los Ángeles

Sinopsi:  Convertir una simple cita en una vetllada memorable pot ser tot un repte: cal posar-hi inventiva, un toc d’encís… i mirar molt prim amb els detalls! Ni el millor del plans, però, mai no és garantia total d’èxit.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Shopping Cart
caCatalà