Dijous de passió guanya el Teatre de BarraDijous de passió gana el Teatro de Barra

La quarta edició del Teatre de Barra arribà a la darrera jornada, a la gran final del Teatre Mar i Terra, amb l’emoció de saber quina hauria estat l’obra triada pels espectadors com a la millor d’enguany. Amb l’afegit que aquesta vegada es triava també el millor actor i la millor actriu.

L’elecció no era fàcil. El nivell ha estat fabulós i qualsevol de les sis peces podria haver estat la guanyadora, però finalment la favorita del públic va ser Dijous de passió, escrita per rafel gallego, dirigida per Joan Fullana i protagonitzada per Marga López i Alexandra Palomo. Una història d’amor i desamor que seduí els espectadors.

La mateixa Marga López fou triada com a millor actriu i Antoni de los Ángeles, el millor actor pel seu paper a Un plan perfecte. 

Però en qualsevol cas, varem guanyar tots, perquè guanyà el teatre.

 La cuarta edición del Teatre de Barra llegó a la última jornada, a la gran final del Teatre mar i Terra, con la emoción de saber cual sería la obra escogida por los espectadores como la mejor de este año. Con el emocionante añadido de que esta vez se escogía también el mejor actor y la mejor actriz.

La elección no era fácil. El nivel ha sido fabuloso y cualquiera de las seis piezas podría haber sido la ganadora, pero finalmente la favorita del público fue Dijous de passió, escrita por rafel gallego, dirigida por Joan Fullana i protagonizada por Marga López y Alexandra Palomo. Una historia de amor y desamor que sedujo a los espectadores.

La misma Marga López fue escogida como la mejor actriz y Antoni de los Ángeles, el mejor actor por su papel en Un pla perfecte.

Pero en cualquier caso, ganamos todos, porque ganó el teatro.

 

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra