La tercera edició del Teatre de Barra ja està en marxaLa tercera edición del Teatro de Barra ya está en marcha

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, el Teatre de Barra torna a Santa Catalina el proper mes d’octubre. Set bars del carrer de Sant Magí (tot i que un es troba en realitat a l’Avinguda Argentina): Stromboli, Velvet, La Boutique, Exit, Lisboa, El Soho i l’Spekeasy albergaran les obres d’aquesta nova edició, la primera jornada de la qual tindrà lloc el dia 31 d’octubre. La resta de dies seran els quatre dijous de novembre, i la gran final, al Teatre Mar i Terra, serà el dissabte 30 de novembre.

Les sis obres seleccionades per aquesta tercera edició són: La partida de Rafel Gallego, El golpe maestro de Carles Manera i Josep Castro, La partida de Trivial de Blanca Bardagil, Walking beer de Marta Sánchez, Miratge de Júlia Pons i Jaume Masegosa, i Los Angeles de Josep Mercadal.

Texts originals que varen ser editats al llibre Tancats dins del bar publicat per Òrbita Editorial, que també és l’empresa que organitza el certamen teatral.

Aquest volum forma part d’una col·lecció de cinc títols que recullen tots els texts representats fins ara al Microteatre i al Teatre de Barra, dos dels esdeveniments culturals més actius i populars dels darrers anys.

Tots aquest llibres es poden adquirir en aquesta mateixa web.Tras el éxito de las dos primeras ediciones, el Teatro de Barra vuelve a Santa Catalina el próximo mes de octubre. Siete bares de la calle Sant Magí (aunque uno de ellos está en realidad en la Avenida Argentina): Stromboli, Velvet, La Boutique, Exit, Lisboa, El Soho y el Spekeasy albergarán las obras de esta nueva edición, la primera jornada de la cual tendrá lugar el día 31 de octubre. El resto de días serán los cuatro jueves de noviembre, y la gran final, en el Teatre Mar i Terra, será el sábado 30 de noviembre.

 

Las seis obras seleccionadas para esta tercera edición son: La partida de Rafel Gallego, El golpe maestro de Carles Manera y Josep Castro, La partida de Trivial de Blanca Bardagil, Walking beer de Marta Sánchez, Miratge de Júlia Pons y Jaume Masegosa, y Los Angeles de Josep Mercadal.

 

Textos originales que fueron editados en el libro Tancats dins del bar publicado por Òrbita Editorial, que también es la empresa que organiza el certamen.

 

Este volumen forma parte de una colección de cinco títulos que recogen todos los textos representados hasta la fecha en el Microteatro y en el Teatro de Barra, dos de los acontecimientos culturales más activos y populares de los últimos años.

 

Todos estos libros pueden adquirirse en este misma web.

 

 

 

 

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra