Nova edició del Teatre de Barra a Santa Catalina: comença el 13 de marçNueva edición del Teatro de Barra en Santa Catalina: empieza el 13 de marzo

Arriba a Santa Catalina la quarta edició del Teatre de Barra. Repetirà als bars del carrer Sant Magí, que s’han convertit en l’escenari tradicional d’aquesta iniciativa d’Òrbita Editorial. Sis peces teatrals breus es representaran en sis bars a partir del proper dijous dia 13 de març, i es repetiran durant quatre dijous més: 20 i 27 de març, i 3 i 10 d’abril. Entre les 20 hores i les 23 hores, i fins a sis funcions per obra. Totes elles d’uns quinze minuts de durada i interpretades per alguns dels actors professionals més populars de les Illes.

En aquesta ocasió el tema convocat en el concurs per a l’elaboració de los texts ha estat la clandestinitat en els bars. Una temàtica recollida sota el títol genèric de “Llei seca”, encara que les històries no tinguin que centrar-se necessàriament en la prohibició del consum d’alcohol que així fou batejada als EUA en els anys 20.

Les entrades, que mantenen un preu anticrisi de 3€, es podran comprar anticipadament a la llibreria Drac Màgic de Palma (Plaça dels Patins) i al Bar Stromboli del carrer Sant Magí, que és el punt de trobada i de venda del Teatre de Barra.

En tots els bars que albergaran representacions es podran consumir tapes i begudes a preus populars per acompanyar l’experiència teatral. Aquest locals seran l’Exit Rock bar, La Boutique, Speakeasy, Alrich, Lisboa i Carrera 23, a més de l’esmentat Stromboli com a centre d’operacions i també taquilla el dia de les funcions.

Després del darrer dijous de representacions se celebrarà la gran final del primer Teatre de barra de 2014. Serà dissabte 12 d’abril, i en el decurs de la vetllada se donarà a conèixer quina ha estat l’obra triada per el públic com la millor de l’edició. Amb la novetat que aquesta vegada es triarà també el millor actor i la millor actrius.Llega a Santa Catalina la cuarta edición del Teatro de barra. Repetirá en los bares de la calle Sant Magí, que se han convertido ya en el escenario tradicional de esta iniciativa de Òrbita Editorial. Seis piezas teatrales breves se representaran en otros tantos bares a partir del próximo jueves día 13 de marzo, y se repetirán durante cuatro jueves más: 20 y 27 de marzo, y 3 y 10 de abril. Entre las 20 horas y las 23 horas, y hasta seis funciones por obra. Todas ellas de unos quince minutos de duración e interpretadas por algunos de los actores profesionales más populares de las islas.

En esta ocasión el tema convocado en el concurso para la elaboración de los textos ha sido la clandestinidad en los bares. Una temática recogida bajo el título genérico de “Ley seca”, aunque las historias no tengan que centrarse necesariamente en la prohibición del consumo de alcohol que fue así bautizada en los Estados Unidos en los años 20.

Las entradas, que mantienen el precio anticrisis de 3€, podrán comprarse anticipadamente en la librería Drac Magic de Palma (Plaza de los Patines) y en el Bar Stromboli de la calle Sant Magí, que es el punto de encuentro y de venta del Teatro de Barra.

En todos los bares que albergarán representaciones podrán consumirse tapas y bebidas a precios populares para acompañar la experiencia teatral. Estos locales serán el Exit Rock bar, La Boutique, Speakeasy, Alrich, Lisboa y Carrera 23, además del mencionado Stromboli como centro de operaciones y también taquilla el día de las funciones.

Tras el último jueves de representaciones se celebrará la gran final del primer Teatro de barra de 2014. Será el sábado día 12 de abril, y en el transcurso de la velada se dará a conocer cuál ha sido la obra escogida por el público como la mejor de la edición. Con la novedad de que esta vez se elegirá también al mejor actor y a la mejor actriz.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra