Exhaurides les entrades de ‘Les estranyes visites’ per a les properes dues setmanesAgotadas las entradas de ‘Les estranyes visites’ para las próximas dos semanas

Les estranyes visites, espectacle de teatre domèstic estrenat la setmana passada a Palma, ja ha exhaurit les entrades per a les dues properes setmanes. Tot un èxit de convocatòria.

El muntatge, escrit i dirigit per Javier Matesanz i interpretat per Catalina Rosell i Alex Tejedor, encara es podrà veure els propers divendres 14, 21 i 28 de febrer, encara que només queden localitats per a les dues funcions del darrer dia.

 

Potser els productors de l’espectacle, Òrbita produccions, decidiran ampliar calendari d’actuacions, però encara no està confirmat.

 

Es tracta d’un muntatge de petit format concebut per ser representat a cases particulars i amb aforaments reduïts de no més de 22 persones. En sessions dobles de 20’30 i 22 hores. També el preu és reduït: 6€. Encara que per 10€, a més de l’entrada, pots adquirir el llibre i prendre una canya.

 

 

Allò inesperat ha estat sempre l’essència del teatre. La sorpresa es el principal estímul de la cultura de l’entreteniment. No hi ha espectacle sense conflicte, intriga, comicitat, il·lusió o emoció. Però a ca nostra tot canvia. És el nostre refugi, allà on tot està controlat, apamat, i ens sentim més segurs. Per això quan s’obre la porta i ens envaeix allò que és desconegut, quan rebem les més estranyes visites, l’escenari de la nostra intimitat esdevé una platea teatral allà on tot és possible. Una experiència domèstica que l’espectador presenciarà com ho faria un voyeur que mira pel forat del pany. Tan a prop que gairebé la podria tocar. Encara que potser no és una bona idea fer-ho.

 

 

 

 

Reserves als telf: Cata Rosell – 609549441

 

Javier Matesanz – 630956630

 

Alex Tejedor – 648239777

 

o enviant un correu a orbitaeditorial@gmail.com.

 

 

 Les estranyes visites, espectáculo de teatro doméstico estrenado la pasada semana en Palma, ya ha agotado las entradas para las prócimas dos semanas. Todo un éxito de convocatoria.

El montaje, escrito y dirigido por Javier Matesanz e interpretado por Catalina Rosell y Alex Tejedor, aún podrá verse los próximos 14, 21 i 28 de febrero, aunque nada más quedan localidades para las dos funciones del último día.

Tal vez los productores del espectáculo, Òrbita produccions, decidirán ampliar calendario de actuaciones, pero aún no está confirmado.

Se trata de de pequeño formato concebido para ser representado en casas particulares y con aforos reducidos de no más de 22 personas. También el precio es reducido: 6€. Aunque por 10€, además de la entrada, puede adquirirse el libro y tomarse una cañita. En sesiones dobles de 20’30 y 22 horas.

 

 

Lo inesperado ha sido siempre la esencia del teatro. La sorpresa es el principal estímulo de la cultura del entretenimiento. No hay espectáculo sin conflicto, intriga, comicidad, ilusión o emoción. Pero cuando es en casa todo cambia. Es nuestro refugio, el lugar donde todo está controlado, donde nos sentimos más seguros. Por eso cuando se abre la puerta y nos invade lo desconocido, cuando recibimos las más extrañas visitas, el escenario de nuestra intimidad deviene una platea teatral donde todo es posible. Una experiencia doméstica que el espectador presenciará como lo haría un voyeur que mira por una cerradura. Tan cerca que casi la puedes tocar. Aunque tal vez hacerlo no sea una buena idea.

 

 

 

Reservas en los telf: Cata Rosell – 609549441

Javier Matesanz – 630956630

Alex Tejedor – 648239777

o enviando un correo a orbitaeditorial@gmail.com

 

 

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra