El Teatre de Barra torna a IncaEl Teatro de Barra vuelve a Inca

Inca fou la primera localitat en albergar el Teatre de Barra després de l’èxit rotund de la seva presentació a Palma en la primera edició, i ara les peces d’aquest certamen tornen a la capital del Raiguer. Un nou repertori que inclou les dues peces guanyadores d’anteriors edicions: Llengua amb tàperes (segona edició) i La partida (tercera edició); i una d’inèdita: Set pors. El programa el completen l’embogida comèdia El golpe maestro i la divertidíssima Walking Beer amb Lina Mira i Vivian Caoba. Un deliri apocalíptic difícil de classificar.

La cita és el proper divendres dia 7 de març a partir de les 20’30 hores. Cinc funcions de cada peça a cinc bars del centre de la ciutat: Español, Mercantil, Es Born, Bistrobar del Mercat i Sa Font. A 3€ cada funció.

No es pagat per riure i gaudir del millor Teatre de Barra!Inca fue la primera localidad en albergar el Teatro de Barra tras el rotundo éxito de su presentación en Palma en la primera edición, y ahora las piezas de este certamen vuelven a la capital del Raiguer. Un repertorio que incluye las dos piezas ganadoras de anteriores ediciones: Llengua amb tàperes (segunda edición) y La partida (tercera edición); y una inédita: Set pors. El programa lo completan la enloquecida comedia El golpe maestro y la divertidísima Walking Beer con Lina Mira y Vivian Caoba. Un delirio apocalíptico difícil de clasificar.

La cita es el próximo viernes día 7 de marzo a partir de las 20’30 horas. Cinco funciones por cada obra en cinco bares del centro de la ciudad:  Español, Mercantil, Es Born, Bistrobar del Mercat y Sa Font. A 3€ cada función.

¡Vale la pena reir y disfrutar del mejor Teatro de Barra!

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra