‘Les estranyes visites”, estrena de Teatre Domèstic‘Las extrañas visitas’, estreno de Teatro Doméstico

Aquest divendres dia 7 de febrer s’estrena Les estranyes visites, un espectacle de ‘teatre domèstic’ escrit i dirigit per Javier Matesanz i interpretat per Catalina Rosell i Alex Tejedor. És una producció d’Òrbita, responsable del Teatre de Barra.

Un muntatge de petit format concebut per ser representat a cases particulars i amb aforaments reduïts de no més de 22 persones. També el preu és reduït: 6€. Encara que per 10€, a més de l’entrada, pots adquirir el llibre i prendre una canya.

L’estrena de la funció es farà aquest divendres a la Plaça Es Fortí núm. 3 Escalera A 1er 2ª. I no només es podrà veure aquest divendres 7, sinó que hi haurà funcions els divendres 14, 21 i 28 de febrer. En sessions dobles de 20’30 i 22 hores.

L’obra està conformada per dues peces breus relacionades entre elles i amb un descans de deu minuts al mig per poder fer una tapeta i una canya o un vi.

Aquesta és la sinopsi de l’espectacle:

Allò inesperat ha estat sempre l’essència del teatre. La sorpresa es el principal estímul de la cultura de l’entreteniment. No hi ha espectacle sense conflicte, intriga, comicitat, il·lusió o emoció. Però a ca nostra tot canvia. És el nostre refugi, allà on tot està controlat, apamat, i ens sentim més segurs. Per això quan s’obre la porta i ens envaeix allò que és desconegut, quan rebem les més estranyes visites, l’escenari de la nostra intimitat esdevé una platea teatral allà on tot és possible. Una experiència domèstica que l’espectador presenciarà com ho faria un voyeur que mira pel forat del pany. Tan a prop que gairebé la podria tocar. Encara que potser no és una bona idea fer-ho.

Reserves als telf: Cata Rosell – 609549441

Javier Matesanz – 630956630

Alex Tejedor – 648239777

o enviant un correu a orbitaeditorial@gmail.comEste viernes día 7 de febrero se estrena Las extrañas visitas, un espectáculo de “Teatro Doméstico” escrito y dirigido por Javier Matesanz e interpretado por Catalina Rosell y Alex Tejedor. Es una producción de Òrbita, responsable del Teatre de Barra.

Un montaje de pequeño formato concebido para ser representado en casas particulares y con aforos reducidos de no más de 22 personas. También el precio es reducido: 6€. Aunque por 10€, además de la entrada, puede adquirirse el libro y tomarse una cañita.

El estreno de esta función tendrá lugar este viernes en la Plaza de Es Fortí nº 3. Escalera A 1º – 2ª. Y no solo se podrá ver este viernes 7, sino que habrá funciones los viernes 14, 21 y 28 de febrero. En sesiones dobles de 20’30 y 22 horas.

La obra se compone de dos piezas breves relacionadas entre sí y con un descanso de diez minutos en medio para poder tomarse una tapa y una cerveza o un vino.

Esta es la sinopsis del espectáculo:

Lo inesperado ha sido siempre la esencia del teatro. La sorpresa es el principal estímulo de la cultura del entretenimiento. No hay espectáculo sin conflicto, intriga, comicidad, ilusión o emoción. Pero cuando es en casa todo cambia. Es nuestro refugio, el lugar donde todo está controlado, donde nos sentimos más seguros. Por eso cuando se abre la puerta y nos invade lo desconocido, cuando recibimos las más extrañas visitas, el escenario de nuestra intimidad deviene una platea teatral donde todo es posible. Una experiencia doméstica que el espectador presenciará como lo haría un voyeur que mira por una cerradura. Tan cerca que casi la puedes tocar. Aunque tal vez hacerlo no sea una buena idea.

Reservas en los telf: Cata Rosell – 609549441

Javier Matesanz – 630956630

Alex Tejedor – 648239777

o enviando un correo a orbitaeditorial@gmail.com

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra