Recta final del Teatre de Barra Recta final del Teatro de Barra

Dijous dia 10 será la darrera jornada d’aquesta quarta edició dedicada a la Llei seca, entesa com la dualitat entre els bars i la clandestinitat, la relació entre l’oci, la cultura i la prohibició. I amb aquesta premisa inicial trobareu arguments i gèneres de tot tipus en les sis peces curtes que podreu gaudir als sis bars de Santa Catalina.

Encara trobareu entrades per a la seva venda anticipada a la llibreria Drac Màgic i al bar Stromboli del carrer Sant Magí.

I disssabte 12 la gran final. A les 21 hores al Teatre Mar i Terra. Es representaran cinc de les sis obres del programa (Només quan plou no es podrá veure per causas d’agenda dels intèrprets alienes a l’organització) i es lliuraran els premis del públic a la millor obra, la millor actriu i el millor actor d’aquesta edició. Per només per 9€.

Les entrades ja están exhaurides al Drac Màgic, però encara es poden comprar en els punts de venda de l’Ajuntament de Palma. Per exemple, en les taquilles del Teatre Mar i Terra. Cada tarde de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores.

Us hi esperem a tots.El jueves día 10 será la última jornada de esta cuarta edicinó dedicada a la Ley seca, entendida como la dualidad entre los bares y la clandestinidad; la relació entre el ocio, la cultura y la prohibición. Y con esta premisa inicial encontraréis argumentos y géneros de todo tipo en las seis piezas breves que podréis disfrutar en los seis bares de Santa Catalina.

Aún encontraréis entradas para la venta anticipada en la librería Drac Màgic y en el bar Stromboli de la calle Sant Magí.

Y el sábado 12 la gran final. A las 21 horas en el Teatre Mar i Terra. Se representarán cinco de las seis obras del programa (Només quan plou no se podrá ver por causas de agenda de los intérpretes ajenas a la organización) y se entregarán los premios del público a la mejor obra, la mejor actriz y el mejor actor de esta edición. Por tan sólo 9€.

 

Las entradas ya están agotadas en el Drac Màgic, pero aún se pueden comprar en los puntos de venta del Ajuntament de Palma. Por ejemplo, en las taquillas del Teatre Mar i Terra. Cada tarde de martes a sábado de 18 a 21 horas.

 

Os esperamos a todos.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra