Teatre de barra, una edició de pel·lícula: “Directed by”. Estrena dia 16 d’octubreTeatre de Barra, una edición de película: “Directed by…”. Estreno el 16 de octubre

Torna el Teatre de Barra als bars de la barriada de Santa Catalina. L’estrena serà el proper dijous dia 16 d’octubre i serà una edició de pel·lícula, ja que amb el títol genèric de “Directed by…” la temàtica de les obres serà el cinema. O més concretament els cineastes, ja que cada història ha d’estar relacionada amb un director de cinema. Amb la seva personalitat, la seva obra, els seus personatges o qualsevol altre enfocament que representi a un director de cinema.

Sens dubte serà una edició extraordinària que es beneficiarà del glamour del setè art en mans dels millors dramaturgs, directors i actors de les Illes.

Us esperem a tots.Vuelve el Teatre de Barra a los bares de la barriada de Santa Catalina. El estreno serà el próximo jueves día 16 de octubre y será una edición de película, ya que con el título genérico de “Directed by…” la temática de las obras será el cine. O más concretamente los cineastas, ya que cada historia ha de estar relacionada con un director de cine. Con su personalidad, su obra, sus personajes o cualquier otro enfoque que represente a un director de cine.

Sin duda, será una edición extraordinaria que se beneficiará del glamour del séptimo arte en manos de los mejores dramaturgos, directores y actores de las Islas.

Os esperamos a todos.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra