Teatre de Barra torna a Pollença: divendres 5 vesprada teatral als barsTeatro de Barra vuelve a Pollença: viernes 5 velada teatral en los bares

Aquest divendres dia 5, a partir de les 21 hores, el Teatre de Barra torna als bars de Pollença amb un programa immillorable que inclou les dues darreres guanyadores del certamen: La partida i Dijous de Passió.

Amplieu el programa següent per consultar bars, horaris i títols.

A cada bar podreu gaudir de les millors tapes i fer una copeta per acabar així com toca la setmana. Amb teatre, gastronomia i oci nocturn. Amb una combinació cultural insuperable.

Us esperem a tots. I recordeu que són quatre obres diferents a les que es representaren a Pollença el mes de juny. Igual de bones o millors.Este viernes dia 5, a partir de las 21 horas, el Teatro de Barra vuelve a los bares de Pollença con un programa inmejorable que incluye a las dos últimas ganadoras del certamen: La partida y Dijous de passió.

Ampliat el programa siguiente para consultar bares, horarios y títulos:

En cada bar podréis disfrutar de las mejores tapas y copas para acabar la semana de la mejor manera posible. Con teatro, gastronomía y ocio nocturno. Con una combinación cultural insuperable.

Os esperamos a todos. Y recordad que se trata de cuatro obras diferentes a las que se representaron en junio en la localidad. Igual de buenas o mejores.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra