Teatre de Barra prorroga un altre dijousTeatro de Barra prorroga otro jueves

L’èxit d’aquesta edició del Teatre de Barra ha superat totes les expectatives. Cada dijous s’han venut totes les entrades, i més que se n’haurien pogut vendre. Així que l’organització ha decidit prorrogar un dijous més.

Serà dia 5 de desembre. El primer dijous després de la gran final del 30 de novembre. Un acte on es farà pública l’obra guanyadora de la tercera edició del Teatre de Barra.

Dues seran les novetats del programa d’aquesta jornada de pròrroga. Una reposició de la primera edició – la divertidíssima Emprendedores, amb Santi Celaya i Pedro Orell- i una peça inèdita – Frases Mítiques, amb Mercè Sancho i Albert Mèlich-, substituiran Walking Beer i El golpe maestro, que per compromisos previs dels seus intèrprets no podran representar-se dia 5. És a dir, un al·licient més per a tots aquells que ja les havien vistes totes i encara en tenien ganes de més Teatre de Barra.El éxito de esta edición del Teatre de Barra ha superado todas las expectativas. Cada jueves se han vendido todas las entradas, y más que se habrían podido vender. Así que la organización ha decidido prorrogar un jueves más.

Será el 5 de diciembre. El primer jueves después de la gran final del 30 de noviembre. Un acto donde se hará pública la obra ganadora de la tercera edición del Teatre de Barra.

Dos serán las novedades del programa de esta jornada de prórroga. Una reposición de la primera edición – la divertidísima Emprendedores, con Santi Celaya y Pedro Orell- y una pieza inédita – Frases míticas, con Merce Sancho y Albert Mèlich-, substituirán Walking Beer y El golpe maestro, que por compromisos previos de sus intérpretes no podrán representarse el día 5. Es decir, una aliciente más para todos aquellos que ya las habían visto todas y aún tenían ganas de más Teatre de Barra.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra