40 Putes a Literanta40 Putes en Literanta

En poc temps, 40PUTES s’ha convertit en el mitjà de referència de la cultura mallorquina no oficial. Una publicació web oberta a tota mena d’inquietuds fins aleshores fora del radar que, enmig de la crisi de credibilitat dels mitjans tradicionals i infoxicació salvatge a Internet, ha aconseguit consolidar un discurs personal, irreverent però també rigorós.

 

ÒRBITA EDITORIAL ha volgut publicar un volum on s’apleguen un seguit d’entrevistes i articles publicats al llarg del primer any de vida d’aquesta Web, i us convida a la presentació del llibre 40 PUTES ANY ZERO: ENTREVISTES I ARTICLES el proper DIJOUS 14 DE NOVEMBRE, a les 20,00 H, a la llibreria LITERANTA..

 

Els membres de 40Putes Magda Albis, Tomeu Canyelles, Celestí Oliver i Joan Cabot, juntament amb Natàlia Rabassa, presentaran aquest llibre, amb l’ajuda de Gerard Armengol que oficiarà de mestres de cerimònies.

 

Després de la presentació, Mikrophone, projecte musical de Miquel Moll, membre de Poal, ens oferirà una sessió de música i. finalment, a partir de les 23h, hi haurà una festa de presentació al Bar JARANA CLUB, amb l’actuació dels grups Don Manolo Pinchadiscos, 40 PUTES DJ’s i Tomeu MuletEn poco tiempo, 40 Putes se ha convertido en el medio de referencia de la cultura mallorquina no oficial. Una publicación web abierta a todo tipo de inquietudes hasta ahora fuera del radar que, en medio de la crisis de credibilidad de los medios tradicionales y de infoxicación salvaje en Internet, ha conseguido consolidar un discurso personal, irreverente pero también riguroso.

 

ÓRBITA EDITORIAL ha querido publicar un volumen donde se recogen una serie de entrevistas y artículos publicados a lo largo del primer año de vida de esta web, y os invita a la presentación del libro 40 PUTES ANY ZERO: ENTREVISTES I ARTICLES el próximo JUEVES 14 DE NOVIEMBRE, a las 20.00 horas, en la librería LITERANTA.

 

Los miembros de 40Putes Magda Albis, Tomeu Canyelles, Celestí Oliver y Joan Cabot, junto con Natàlia Rabassa, presentarán este libro, con la ayuda de Gerard Armengol, que oficiará de maestro de ceremonias.

 

Después de la presentación, Mikrophone, proyecto musical de Miquel Moll, miembro de Poal, nos ofrecerá una sesión de música y, finalmente, a partir de les 23h, habrá una fiesta de presentación en el Bar JARANA CLUB, con la actuación de los grupos Don Manolo Pinchadiscos, 40 PUTES DJ’s y Tomeu Mulet.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra