Presentació a Ciutadella i a Palma del llibre escrit pels lectors: Anit vaig somiar que Paul Auster era DéuPresentación en Ciutadella y Palma del libro escrito por los lectores; Anit vaig somiar que Paul Auster era Déu

Els propers dissabte dia 14 i divendres dia 20 d’abril es presentarà a Ciutadella i a Palma, respectivament, a Can Saura i als jardins de la Misericòrdia, un llibre diferent, un llibre escrit pels lectors, que es titula Anit vaig somiar que Paul Auster era Déu.

Un total de 43 relats que narren experiències reals i en primera persona en forma de relat literari.

El conjunt dels relats conformen un autèntic retrat de la societat insular. Una crònica relatada  pels seus propis protagonistes, que comparteixen així la seva experiència personal i la converteixen en una de col·lectiva. Una iniciativa literària que als Estats Units va dur a terme el gran Paul Auster amb moltíssim d’èxit, i que ha inspirat aquest llibre d’Òrbita Editorial.

Serà una presentació ben diferent, ideada com una passejada literària amb vi i picada, música en directe, i signatura de llibres amb tots els autors escampats pels jardins com un joc literari. No vos ho podeu perdre!

Amb la col·laboració del Consell Insular i l’ajuntamen de Ciutadella,  i l’esponsorització de Vins Jaume de Puntiró i Oli Verderol.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra