L’hora del conte per Sant Sebastià al Teatre mar i TerraL’hora del conte por San Sebastián en el Teatre Mar i Terra

L’hora del conte és un espectacle per a tota la familía que ofereix fins a tres contacontes breus, un llibre il·lustrat amb vuit rondalles de les Illes i, fins i tot, un berenar per als més petits.

Es representen tres rondalles no gaire conegudes de Mallorca, Menorca i Eivissa: El gegant afamegat, En Pere de la Favera i El gegant del Vedrà. Cada funció és a un espai diferent, i el públic pot triar si vol veure una, dues o tres històries de 15 minuts.

Entre funcions els petits podran berenar i, fins i tot, llegir el llibre de L’hora del conte, que té fins a vuit rondalles diferents.

Cada funció té un cost de 3€; i si se vol adquirir el llibre, el berenar i una funció, el preu és de 10€.

Les funcions seran dissabte dia 18 a partir de les 17 hores i diumenge dia 19 a partir de les 11’30 hores. Al Teatre Mar i Terra del carrer Sant Magí (Santa Catalina).

La companyia infantil de teresetes Disset Teatre és l’encarregada de representar els contacontes.

Aquest espectacle compta amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Baleàrics i IB3 TV, que té un programa infantil de titelles amb el mateix títol: L’hora del conte, que encara s’emet a televisió setmanalment.

Òrbita produccions és la productora d’aquest espectacle.L’hora del conte es un espectáculo para toda la familia que ofrece hasta tres cuentacuentos breves, un libro ilustrado con ocho rondallas de las Islas e, incluso, una merienda para los más pequeños.

Se representan tres rondallas no demasiado conocidas de Mallorca, Menorca e Ibiza: El gegant afamegat, En Pere de la Favera i El gegant del Vedrà. Cada función es en un espacio diferente, y el público puede escoger si quiere ver una, dos o tres historias de 15 minutos.

Entre funciones los pequeños podrán merendar e, incluso, leer el libro de L’hora del conte, que tiene hasta ocho rondallas diferentes.

Cada función tiene un coste de 3€; y si se quiere adquirir el libro, la merienda y una función, el precio es de 10€.

Las funciones serán el sábado día 18 a partir de les 17 horas y domingo día 19 a partir de les 11’30 horas. En el Teatre Mar i Terra del carrer Sant Magí (Santa Catalina).

La compañía infantil de teresetes Disset Teatre es la encargada de representar los cuentacuentos.

Este espectáculo cuenta con la colaboración del Institut d’Estudis Baleàrics e IB· Televisión, que tiene un programa infantil de marionetas con el mismo título, y que actualmente sigue emitiéndose semanalmente.

Òrbita Produccions es la productora de este espectáculo.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra