Darrer dijous i final del Teatre de Barra; entrades ja a la venda

Arriba el moment trist i content. Trist perquè s’acaba la cinquena edició del Teatre de Barra als bars de santa Catalina. Aquest dijous dia 20 és el darrer dia, i encara esteu a temps de comprar entrades anticipades al Bar Stromboli (Sant Magí 32) i a la llibreria Drac Màgic.

Però també és un moment feliç, perquè s’acosta la gran final. La gala que cada edició tanca el Teatre de Barra, i que dissabte dia 22 tindrà lloc al Teatre Municipal Mar i Terra.

Per motius aliens a l’organització (Òrbita Edictorial) només es representaran cinc de les sis obres d’aquesta edició, però l’espectacle i la diversió estan més que assegurades.

L’obra que no es podrà veure a la final és Funny Games? de Haneke (amb Joan Fullana i Xavi Núñez), de manera que aquest dijous serà el darrer dia per poder-la veure al Bar-cocteleria LAB de Sant Matgí.

Aquesta setmana (probablement demà dimecres) ja es podran comprar entrades anticipades per a la final (9€) a la llibreria Drac Màgic. Però si teniu presa, ja estan a la venda als punts aquí baix assenyalats. Us esperem a tots.

 

AL Teare MAR I TERRA

 

Obra: <<Final 5è Concurs d’Espectacles de Teatre de Barra>>

Cia.: ASSOCIACIÓ CULTURAL ÒRBITA

Dies: dissabte 22 de novembre 2014

Hora: 21:00

 

Preus:      9,00 € Entrada general  (NO Hi ha venda electrònica d’entrades)

                 5,00  Alumnes de l’Escola Municipal de Teatre (només presentant Carnet d’Alumne de l’Escola)

                                                                                     

IMPORTANT: Venda anticipada d’entrades:  (llevat de festius) al Punt d’Informació del Centre Històric c/ Almudaina, 9A (matins de dilluns a divendres de 9:30- 13:30) i al  Mar i Terra  Espai de Cultura c/ Sant Magi, 91 (tardes de dimarts a divendres de 18:30-21:00).

                     Venda general d’entrades: a Taquilla del Teatre Mar i Terra (1h abans de començar)

                     

MÉS INFORMACIÓ: www.cultura.palma.es

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra