<!--:ca-->Teatre de Barra: GRANS ÈXITS 2<!--:--><!--:es-->Teatro de Barra: Grandes Èxitos 2<!--:-->

Igual que l’estiu passat, Sa Possessió es convertirà en un multi-escenari del Teatre de Barra per albergar els Grans Èxits dels darrers anys.

Divendres dia 15 de juliol, a partir de les 21 hores, quatre de les millors peces del Teatre de Barra garantiran un vespre de teatre i rialles, que podreu completar amb tapes i copes a la fresca a les instal·lacions de Sa Possessió.

Les funcions seran a les 21’00, 21’35, 22’10, 22’45 hores.

El preu: 3€. Places limitades a cada funció

Reserva d’entrades orbitaeditorial@gmail.com

Taquilla a Sa Possessió el mateix dia 15 a partir de les 20’00 hores.

 

 

 

 

El programa es immillorable. Inclou quatre peces de les primeres edicions del Teatre de Barra. Si no les vares veure llavors, ara és el moment; i si ja les havies vistes, no t’importarà repetir, perquè d’això fa molt de temps i perquè les rialles mai no caduquen.

Aquestes són les obres:

 

Amicrí

Autor: Pablo Iván Fernández.

Direcció: Caterina Alorda.

Intèrprets: Lina Mira i Cata Rosell.

Un bar tancat per defunció. Un difunt, una cambrera i una clienta. Tres amants per sorpresa. Una situació estranya que deriva en confrontació… o en amistat o… Les coses mai no són el que sembla.

  

Woody & Woody

Autora: Laura Gost

Director : Jaume Carrió

Actors: Joan Maria Pascual i Guiem Juaneda

Sinopsi: L’amor, la religió, la mort, el sexe, el jazz, el cine… Són algunes de les angoixes vitals i cavil·lacions que preocupaven el Woody Allen de Manhattan i que continuen ocupant el Woody Allen d’avui. Un Woody Allen neuròtic i brillant; ara i aleshores. Un Woody Allen, en realitat, només a l’alçada d’un altre Woody Allen…

 

Codi Negre

Autora Marta Barceló

Direcció: Jordi Cumellas

Actors: Salvador Oliva i Rodo Gener

Sinopsi: Les coses no són sempre el que semblen. Encara que sembli una cama penjant del sostre, potser no és raó abastament per alertar d’un codi negre. O sí?

 

 

 Un pla perfecte

Autor: Emili Gené

Director: Emili Gené

Actors: Pedro Orell i Toni de los Ángeles

Sinopsi:  Convertir una simple cita en una vetllada memorable pot ser tot un repte: cal posar-hi inventiva, un toc d’encís… i mirar molt prim amb els detalls! Ni el millor del plans, però, mai no és garantia total d’èxit.

 

Organitza Òrbita amb la col·laboració de Sa Possessió


No Comments

Leave a Reply

caCatalà