Teatre de Barra: GRANS ÈXITS 2Teatro de Barra: Grandes Èxitos 2

Igual que l’estiu passat, Sa Possessió es convertirà en un multi-escenari del Teatre de Barra per albergar els Grans Èxits dels darrers anys.

Divendres dia 15 de juliol, a partir de les 21 hores, quatre de les millors peces del Teatre de Barra garantiran un vespre de teatre i rialles, que podreu completar amb tapes i copes a la fresca a les instal·lacions de Sa Possessió.

Les funcions seran a les 21’00, 21’35, 22’10, 22’45 hores.

El preu: 3€. Places limitades a cada funció

Reserva d’entrades orbitaeditorial@gmail.com

Taquilla a Sa Possessió el mateix dia 15 a partir de les 20’00 hores.

 

 

 

 

El programa es immillorable. Inclou quatre peces de les primeres edicions del Teatre de Barra. Si no les vares veure llavors, ara és el moment; i si ja les havies vistes, no t’importarà repetir, perquè d’això fa molt de temps i perquè les rialles mai no caduquen.

Aquestes són les obres:

 

Amicrí

Autor: Pablo Iván Fernández.

Direcció: Caterina Alorda.

Intèrprets: Lina Mira i Cata Rosell.

Un bar tancat per defunció. Un difunt, una cambrera i una clienta. Tres amants per sorpresa. Una situació estranya que deriva en confrontació… o en amistat o… Les coses mai no són el que sembla.

  

Woody & Woody

Autora: Laura Gost

Director : Jaume Carrió

Actors: Joan Maria Pascual i Guiem Juaneda

Sinopsi: L’amor, la religió, la mort, el sexe, el jazz, el cine… Són algunes de les angoixes vitals i cavil·lacions que preocupaven el Woody Allen de Manhattan i que continuen ocupant el Woody Allen d’avui. Un Woody Allen neuròtic i brillant; ara i aleshores. Un Woody Allen, en realitat, només a l’alçada d’un altre Woody Allen…

 

Codi Negre

Autora Marta Barceló

Direcció: Jordi Cumellas

Actors: Salvador Oliva i Rodo Gener

Sinopsi: Les coses no són sempre el que semblen. Encara que sembli una cama penjant del sostre, potser no és raó abastament per alertar d’un codi negre. O sí?

 

 

 Un pla perfecte

Autor: Emili Gené

Director: Emili Gené

Actors: Pedro Orell i Toni de los Ángeles

Sinopsi:  Convertir una simple cita en una vetllada memorable pot ser tot un repte: cal posar-hi inventiva, un toc d’encís… i mirar molt prim amb els detalls! Ni el millor del plans, però, mai no és garantia total d’èxit.

 

Organitza Òrbita amb la col·laboració de Sa Possessió

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra