Maó, Esporles, Sant Llorenç i Fira de Manacor, pròximes escales del Teatre de BarraMaó, Esporles, Sant Llorenç y Fira de Manacor, próximas escalas del Teatro de Barra

Continua imparable la gira del Teatre de Barra, i no tan sols per la Part Forana mallorquina, sinó que aquest cap de setmana – divendres 10 concretament- es representaran quatre obres del seu repertori a sengles bars del centre de Maó.

Amb el títol genèric de Teatre a Prop, divendres es podrà veure Teatre de Barra i el dia anterior quatre peces curtes fetes per Pitus Fernández amb intèrprets menorquins que es representaran a comerços de la ciutat.

Després el Teatre de Barra farà aturada a Esporles (divendres 17 d’octubre), després que l’any passat fos un èxit absolut a quatre bars de la localitat.

A Sant Llorenç també torna el Teatre de Barra pocs mesos després d’una primera visita. El viernes 24 de octubre. I és que al poble quedaren encantats i l’Ajuntament ha repetit la convidada. Quatre obres noves als bars de la localitat.

I per acabar l’intens mes d’octubre, divendres dia 31, el Teatre de Barra visitarà per primer cop la Fira de Manacor. Quatre de les peces, en versió escenogràfica a la sala gran del Teatre, es podran veure a partir de les 20 hores. Un programa immillorable amb les guanyadores de les edicions de Palma.Continua imparable la gira del Teatre de Barra, y no solo en la Part Forana mallorquina, sino que este fin de semana  – viernes  10 concretamente- se representarán cuatro obras de su repertorio en sendos bares del centro de Maó.

Con el título genérico de Teatre de Prop, el viernes se podrá ver Teatre de Barra i el día anterior cuatro piezas cortas hechas por Pitus Fernández con intérpretes menorquines que se representarán en comercios de la localidad.

Después el Teatre de Barra hará escala en Esporlas (Viernes día 17 de octubre), después del éxito cosechado el pasado año en los bares del municipio.

A Sant Llorenç (24 de octubre, viernes) también vuelve el Teatre de Barra pocos meses después de una primera visita. Y es que en el pueblo quedaron encantados y el ayuntamiento ha repetido la invitación. Cuatro nuevas obras en los bares de la localidad.

Y para acabar el intenso mes de octubre, el viernes 31, el Teatre de Barra visitará por primera vez la Fira de Manacor. Cuatro piezas en versión escenográfica en la sala grande del teatro se podrán ver a partir de las 20 horas. Un programa inmejorable con las ganadoras de las ediciones de Palma.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra