“La partida” guanya la 3ª edició del Teatre de Barra“La partida” gana la 3ª edición del Teatro de Barra

Després de cinc dijous de Teatre de Barra, l’obra La partida, escrita per Rafel Gallego, dirigida per Joan Fullana i interpretada per Enric de las Eras i Luca Bonadei, ha resultat la guanyadora del certamen segons el gust del públic, que va votar després de cada representació als bars de Sant Magí durant el mes de novembre.

Una formidable comèdia dramàtica que encara es podrà veure un dijous més al bar Lisboa, ja que el Teatre de Barra ha hagut de prorrogar una setmana a causa del gran èxit assolit.

Les obres que es podran veure dijous dia 5 son: La partida al Lisboa, Miratge a l’Speakeasy, Los Angeles al Velvet i La partida de Trivial a l’Alrich, ben igual que en jornaces anteriors; i dues novetats: la inèdita Frases mítiques de Ferran Bex a La Boutique, interpretada per Albert Mèlich i Mercè Sancho; i la reposició de la primera edició Emprendedores d’Ibo Erasmo, interpretada per Santi Celaya i Pedro Orell al bar Èxit.

Us hi esperem a tots, i enhorabona a la gent de La partida.Después de cinco jueves de Teatro de Barra, la obra La partida, escrita por Rafa Gallego, dirigida por Joan Fullana e interpretada por Enric de las Eras y Luca Bonadei, ha resultado la vencedora del certamen según el gusto del público, que votó tras cada representación en los bares de Santa Catalina durante el mes de noviembre.

Una formidable comedia dramática que aún podrá verse un jueves más en el bar Lisboa, ya que el Teatro de Barra ha tenido que prorrogar una semana a causa del gran éxito de público.

Las obras que podrán verse el jueves día 5 de diciembre son: La partida en el Lisboa, Miratge en el Speakeasy, Los Angeles en el Velvet y La partida de Trivial en el Alrich, igual que en las jornadas anteriores; y dos novedades : la inedita Frases mítiques de Ferran Bex en La Boutique, interpretada por Albert Mèlich y Mercè Sancho; y la reposición de la primera edición Emprendedores de Ibo Erasmo, interpretada por Santi Celaya y Pedro Orell em el bar Èxit.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra