Un assaig sobre les sales cinematogràfiques de Ciutat

Ja a la venda la segona edició de Els Cinemes de PalmaYa a la venta la segunda edición de Els cinemes de Palma

Després de la fulgurant presentació el dia de Sant Jordi, i de ser un dels llibres més sol·licitats durant la Fira del Llibre, la segona edició de Els cinemes de Palma ja està a totes les llibreries per a satisfer les peticions de tots aquells lectors interessats i que, després d’haver-se exhaurit la primera, no varen poder adquirir el seu exemplar.

L’assaig històric sobre els cinemes de Ciutat escrit per Tomeu i Verònica Fiol ha estat una autèntica sensació en el mercat editorial i, després de la seva presentació el passat mes d’abril, s’ha convertit en un dels llibres més sol·licitats. Es tracta d’un repàs de totes les sales de cinema de Palma des de el primer cinematògraf a principis del segle XX fins a les darreres iniciatives empresarials del sector, que s’han concretat en l’apertura del cinema cooperatiu CineCiutat.

Amb un text rigorós, ple d’anècdotes i de dades històriques sorprenents, i fotografies inèdites procedents d’arxius privats i institucionals, Els cinemes de Palma és un assaig nostàlgic que recopila la memòria cinèfila de diferents generacions.

Un llibre publicat per Òrbita Editorial.Tras su fulgurante presentación en Sant Jordi, y tras ser uno de los libros más demandados en la Fira del Libre, la segunda edición de Els cines de Palma ya está en todas las librerías para satisfacer las peticiones de todos aquellos lectores interesados y que, tras agotarse la primera, no pudieron adquirir su ejemplar.

El ensayo histórico sobre los cines de Ciutat escrito por Tomeu i Verònica Fiol ha sido una auténtica sensación en el mercado editorial y, tras su presentación el pasado mes de abril, se ha convertido en uno de los libros más solicitados. Se trata de un repaso de todas las salas de cine de Palma desde el primer cinematógrafo a principios del siglo XX hasta las últimas iniciativas empresariales del sector, que se han concretado en la apertura del cine cooperativo CineCiutat.

Con un texto riguroso y concienzudo, lleno de anécdotas y datos históricos sorprendentes, y fotografías inéditas procedentes de archivos privados e institucionales, Els cinemes de Palma es un ensayo nostálgico que recopila la memoria cinéfila de varias generaciones.

Un libro publicado por Òrbita Editorial.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra