<!--:ca-->Els cinemes de Palma<!--:--><!--:es-->Los cines de Palma<!--:-->

Una repassada històrica als cinemes de ciutat

Els cinemes de Palma repassa la història de totes les sales de cinema de Ciutat, i de tot allò que les envoltava i les envolta, així com les activitats i els complements relacionats amb el setè art, que han definit el mercat de l’exhibició cinematogràfica a Palma en el decurs del darrer segle, des de les primeres projeccions a les novetats més recents.

Un llibre d’assaig històric, producte d’anys d’investigació i documentació, però amb vocació divulgativa i d’entreteniment, allà on les anècdotes i les informacions més sorprenents comparteixen el protagonisme amb la nostàlgia i la tradició popular.

Un volum, a més a més, il·lustrat amb una rica col·lecció d’imatges d’abans i ara dels arxius periodístics de Ciutat, de les institucions i de col·leccions privades d’alguns dels protagonistes de la història del cinema a les Illes.

Els autors del llibre són Verònica i Tomeu Fiol Obrador.Els cinemes de Palma repasa la historia de todas las salas de cine de Ciutat, y de todo aquello que las rodeaba y las rodea, así como las actividades y los complementos relacionadas con el séptimo arte, que han definido el mercado de la exhibición cinematográfica en Palma en el curso del último siglo, desde las primeras proyecciones a las novedades más recientes.

Un libro de ensayo histórico, producto de años de investigación y documentación, pero con vocación divulgativa y de entretenimiento, y donde las anécdotas y las informaciones más sorprendentes comparten el protagonismo con la nostalgia y la tradición popular.

Un volumen ilustrado además con una rica colección de imágenes de ahora y de antes de los archivos periodísticos de las Islas, de las instituciones y de colecciones privadas de algunos de los protagonistas de la historia del cine en Baleares.

Los autores del libro son Verónica y Tomeu Fiol Obrador.


No Comments

Leave a Reply

caCatalà