El Teatre de barra ja és a la VendaEl Teatre de Barra ya está a la venta

Resten deu dies per a l’estrena de la tercera edició del Teatre de Barra i les entrades ja estan a la venda a la llibre ria Drac Màgic de Palma (fent cantó amb la Plaça dels Patins).

De moment només estan disponibles les entrades del dia de l’estrena, el dia 31 d’octubre, i les del dia 7 de novembre. Però em pocs dies ja estaran disponibles també les dels tres dies restants (14, 21 i 28 de novembre).

A més, a finals d’aquesta setmana, la venda anticipada s’ampliarà al Bar Stromboli del carrer Sant Magí 32 (Santa Catalina). El preu és de 3€ per entrada.

I recordeu que també podeu adquirir el llibre Miniatures Teatrals 5, en el qual es publiquen les sis obres representades en aquesta edició, així com les del mes d’abril (segona edició). El preu del llibre al Drac Màgic és de 7’95€.

No badeu, que les localitats són limitades. Ens veiem als bars ben aviat.Faltan diez días para el estreno de la tercera edición del Teatre de Barra y las entradas ya están a la venta en la librería Drac Màgic de Palma (esquina de la Plaza de los Patines).

De momento solo están disponibles las entradas del día del estreno, el dia 31 de octubre, y las del día 7 de noviembre. Pero en pocos días estarán también disponibles las de los tres días restantes (los jueves 14, 21 y 28 de noviembre).

Además, a finales de semana, la venta anticipada se ampliará al Bar Stromboli de la calle Sant Magí 32 (Santa Catalina). El precio es de 3€ por entrada.

Y recordad que también se puede adquirir el libro Miniatures Teatrals 5, en el cual se publicam las seis obras representadas en esta edición, así como las del pasado mes de abril  (la segunda edición). El precio del libro en el Drac Màgic es de 7’95€.

No os despistéis, que las localidades son limitadas. Nos vemos pronto en los bares.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra