Jardí desolat: Mallorca… i acció

€15 El vull

Dins del cicle teatral Jardí desolat, enguany amb obres originals inspirades en pel·lícules clàssiques rodades a Mallorca, neix aquesta iniciativa de caire editorial, que pretén complementar i completar el projecte global, i que consisteix en la publicació d’aquest llibre homònim amb tres peces originals: El mag de la platja, El botxí i Dones de Palla escrites per Josep R. Cerdà i J.A. Mendiola, David Mataró i Catalina Florit.

Teatre fet literatura o paraules impreses fetes teatre. Vet açí l’eterna qüestió. I ara n’afegim una altra. Cinema abans d’escriure i de representar. De manera que ens trobem davant d’una volum mal de definir, mal de classificar, però fàcil de gaudir. Un atractiu compendi de cinema, teatre i literatura, que amb texts, imatges i il·lustracions, recupera amb certa nostàlgia el carisma estel·lar d’un temps, la màgia d’un Hollywood que deixà empremta al nostre litoral i el sarcasme de temps difícils superats amb magistrals cops de talent artístic.

Històries que esdevingueren fa dècades en escenaris naturals de Mallorca, i ara es repetiran als escenaris teatrals, però fent escala prèvia a les pàgines d’aquest llibre, que reuneix els records del passat i la inspiradora creativitat del present.